podvod

iba ťahá peniaze od zaregistrovaných užívateľov

Výhody
nič

Nevýhody
registrovaní užívatelia platia za to, že môžu chatovať s plateným moderátorom

Navštíviť LakaveFlirty Recenzie o LakaveFlirty

4 replies

Je to podvod na mužov

Uplne nefunkčná zoznamka.Blokujú čísla, mail a ostatné kontakty.Ako sa potom maju tý ľudia stretnúť?Za 10 sprav tam normalny človek zaplatí bez mála 13€.A k ničomu to nespeje.Registrovaným užívatelom odpovedaju platený operatory.Inak si to neviem vysvetlit.Celá stránka je potvod.Mali by ju zrušiť a trestne stíhať.MAJITELIA STRANKY CHDTE DO PIČI, ŠKODA BOLO NA VAS TRENKY STAHOVAT VY KURVY.

Čistá pravda,som sa presvedcil a osklbali skoro o 50€ len aby som mohol odosielat spravy na prijaté spravy od operatorov podvodníkom

Je x podobných stránok,všetka maju sídla mimo uzemia SK. Napríklad i IFlits.com je uplne takáto stránka a zhodou okolností taktiež vraj z NL. Zrušenie učtu nemožné a vašu mail adresu bude denne chodit minimálne 5 spamov. Všetko je to špinavý podvod,všade su platený animátory a šikovný manipulátory-rky. Profil nejakej dámy s ktorou četujete je nons top online,možete napísat kedykolvek,odpoved príde. Takže jeden profil zdielaju niekolký animátory. Samozrejme všetky profilové fotky su ukradnuté.

Navštíviť LakaveFlirty Recenzie o LakaveFlirty

Napísať odpoveď na túto recenziu

Pošlite mi email, keď niekto napíše recenziu o LakaveFlirty
Pošlite mi email, keď niekto odpovie na moju recenziu
Súhlasím s Zmluvnými podmienkami